"Наша Україна" знайшла нового претендента на крісло Львівського мера

Вівторок, 31 січня 2006, 14:03

Львівські обласні організації партій, що входять до Блоку "Наша Україна" підтримали кандидатуру Андрія Садового на посаду міського голови Львова.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", від ЛКО Народного Руху України пропонувалася також кандидатура Василя Куйбіди, проте її не підтримала більшість представників львівських організацій.

Політрада "Нашої України" у Львівській області звернулась до центральної політради Блоку з проханням врахувати позицію переважної більшості місцевих організацій та погодити кандидатуру Садового як єдиного кандидата від "Нашої України" на посаду міського голови Львова.

Як відомо, раніше політрада "Нашої України" висунула єдиним кандидатом на мера Львова від Блоку Куйбіду, проте з цим не погодився львівський осередок партії, після чого було вирішено узгодити цю кандидатуру з львівськими організаціями, що входять до Блоку.

***

Водночас прес-служба львівської організації УНП повідомляє про висунення кандидатом на посаду міського голови Львова Олександра Гудими.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Гудиму зареєстровано міською територіальною виборчою комісією.

Раніше кандидатом був зареєстрований генеральний директор футбольного клуба "Карпати" Богдан Федоришин.

За даними міської територіальної виборчої комісії, документи на реєстрацію також подали кілька людей. Серед них - член парламентської фракції "Регіони України" Петро Писарчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді