Костенко молиться, щоб Верховна Рада не приймала рішень

Понеділок, 13 лютого 2006, 18:24

Лідер Українського народного блоку Костенка і Плюща Юрій Костенко заявляє, що цей склад Верховної Ради "сьогодні став таким, яким його, на жаль, обрали - антиукраїнським".

На прес-конференції в Луцьку Костенко сказав, що нинішній парламент "вже протягом року не розглядаєбагато системних речей".

Костенко, відповідаючи на питання про подальшу роботу нинішнього складу парламенту, повідомив, що"Я щовечора молюся, щоб ця Верховна Рада не прийняла ще чогось такого, що розвалить нашу державу", - сказав Костенко в бесіді з журналістами.

Він також відзначив, що відставка уряду, яка була прийнята новою опозицією, - "це крок до дестабілізації економічної і соціальної ситуації в Україні".

"Такі дії Верховної Ради ми назвали повзучим антиукраїнським переворотом, тому що нічого гарного вона вже зробити не здатна. Але тішить, що вона не зробила ще чогось гіршого. Скажімо, не скасувала наше право розмовляти українською мовою", - відзначив Костенко, передає Ліга з посиланням на прес-службу блоку.

Як відомо, уряд Юрія Єханурова було відправлено у відставку Верховною Радою 10 січня 2006 року. За таке рішення проголосували 250 народних депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді