Сумська не стане депутатом

Вівторок, 14 лютого 2006, 18:09

Київська міська територіальна виборча комісія не зареєструвала партійний список кандидатів у депутати до Київради від блоку "Європейська столиця" на підставі відповідного рішення Печерського райсуду столиці.

Як повідомив заступник глави Київської міської територіальної комісії Михайло Терещенко, тервиборчком не розглядав дане рішення Печерського райсуда, а виконав його.

При цьому він повідомив, що на сьогоднішній день блок "Європейська столиця" оскаржив рішення Печерського районного суду в Апеляційному суді Києва.

Він вважає, що дане рішення Печерського суду про заборону на реєстрацію кандидатів у депутати Київрада від блоку "Європейська столиця" порушує законні права блоку на участь у виборах.

Разом з тим, тервиборчком виконає будь-яке рішення суду, підкреслив він.

Раніше Печерський районний суд заборонив реєстрацію кандидатів у депутати по партійному списку блоку "Європейська столиця" за позовом Комуністичної партії трудящих.

У своїй скарзі Комуністична партія трудящих вказала на те, що висування кандидатів відбулося з порушеннями.

Раніше київська міська територіальна комісія зареєструвала партійні списки кандидатів у депутати Киевгорсовета від 17 партій і блоків.

У список у міськраду від Європейської столиці під сьомим номером входить акторка Ольга Сумська, передає "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді