"Роксолана" хоче "звернути гори" на одному ентузіазмі?

П'ятниця, 24 лютого 2006, 11:23

Акторка Ольга Сумська обіцяє ліквідувати затори на дорогах у столиці та забезпечити доступність житла для киян у випадку обрання мером Києва.

Про це вона заявила на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Вона зазначила, що ліквідація заторів буде здійснена шляхом збільшення бюджетних витрат на транспорт, будівництво мостів, а також паркингів у центрі Києва.

Сумська запевнила, що забезпечити доступність житла можна шляхом поліпшення умов кредитування, насичення ринку нерухомості якісним житлом, а також ліквідацією черг на житло.

"У найближчі 10 років житло в Києві не стане дешевше... ті, хто про це говорить, займаються популізмом", - зазначила Сумська.

Акторка також обіцяє відродити національний кінематограф, ініціювати прийняття законів, що будуть сприяти розвитку культури та мистецтва, забезпечити європейські стандарти життя і європейський стандарт соціального захисту.

Вона пообіцяла, що через 3 роки середня зарплата в Києві буде складати мінімум 3000 гривень, шляхом створення 100 тис. робочих місць і залучення до 2 млрд. доларів інвестицій.

"Я сформувала команду, з якою збираюся зробити життя в нашому місті гідним", – заявила Сумська.

Вона повідомила, що в неї немає великих грошей, але замість них є величезна кількість ентузіазму. Вона сказала, що відчуває колосальну підтримку киян, особливо серед жінок, і що вона оцінює свої шанси стати мером, як дуже значні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді