"Наша Україна" "вибила" із судів своє

П'ятниця, 24 лютого 2006, 15:46

Апеляційний суд Полтави скасував рішення міськвиборчкому, який відмовив блоку "Наша Україна" у реєстрації на виборах до міськради.

Про це заявив голова облорганізації партії Народний Рух України, що входить до складу блоку "Наша Україна", Олег Пустовгар, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, апеляційний суд, посилаючись на закон про політичні партії, визнав, що НРУ не має потреби в повторній реєстрації.

13 лютого Полтавський тервиборчком відмовив блоку "Наша Україна" у реєстрації на виборах у міську раду, посилаючись на те, що реєстраційне посвідчення НРУ, видане в 1995 році, застаріло.

В обласному відділенні блоку "Наша Україна" подали позов у суд на рішення комісії, але Жовтневий районний суд Полтави 20 лютого відмовив блоку в позові до тервиборчкому.

У той же час депутати Луганської облради на сесії в п'ятницю проголосували за призупинення повноважень двох членів обласної територіальної виборчої комісії.

Достроково припинені повноваження члена облтервиборчкому Олени Бережної, оскільки вона зареєструвалася кандидатом у депутати від "Блоку Юрія Кармазіна".

Крім того, достроково припинені повноваження члена облтервиборчкому Миколи Михайлова від Селянської партії України відповідно до поданої ним заяви за станом здоров'я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді