Крим намагаються зробити помаранчевим?

Неділя, 26 березня 2006, 12:58

Лідер блоку "Народна опозиція" Наталія Вітренко проголосувала на виборчій дільниці №298 у Києві.

На питання, за кого вона проголосувала, Вітренко з посмішкою відповіла: "Це велика таємниця".

Лідер блоку побажала українським виборцям, щоб вони усе витримали і проголосували так, як велить їм серце і розум, і щоб ніхто і ніщо не перешкодило їм зробити свідомий вибір.

"Сьогодні на дільницях будуть черги, нервова обстановка, але проголосувати необхідно", - сказала Вітренко.

"Підрахунок голосів затягнеться, але головні тенденції будуть видні до кінця дня. Нехай рахують не швидко – головне, щоб чесно", - додала вона.

Вітренко переконана, що "фальсифікації, без сумніву, будуть". "Підтвердження тому – встановлені нами махінації з виборчими списками, величезна кількість "мертвих душ", - додала вона.

За інформацією блоку Вітренко, "жителі Західної України в масовому порядку направляються з відкріпними талонами в Крим – у такий спосіб влада намагається "вирівняти картину" голосування по Україні, представити Крим не менш помаранчевим, ніж західний регіон".

"Ми також бачимо, що замість обіцяних 10-15 хвилин на процедуру голосування у виборців йде близько півгодини, через що утворюються черги, люди, особливо літні, не вистоюють у чергах і йдуть", - зауважила Вітренко.

"Очевидно, буде проблема і з виборчими скриньками – вже зараз зрозуміло, що на багатьох дільницях їх може не вистачити", - додала вона.

Також Вітренко нагадала, що блок "Народна опозиція" веде паралельний підрахунок голосів і готовий до безстрокових акцій.

Українська правда за матеріалами прес-служби блоку "Народна опозиція"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді