Вітренко зібралася пікетувати ЦВК на дому

Четвер, 30 березня 2006, 16:56

Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" заявляє про недовіру попереднім результатам голосування на парламентських виборах, наданим у Центвиборчкоми.

"Виявлені системні розбіжності між даними ЦВК і протоколами з "мокрими печатками". Інформація недостовірна і зловмисно спотворює результати голосування", - говориться в повідомленні, переданому прес-службою блоку.

"Попередні дані ЦВК не відповідають дійсності і не відображають з вірогідністю навіть процес підрахунку голосів", - стверджується у заяві.

"Так, зокрема, вказується, що голоси виборців АР Крим оброблені на 100%, тим часом кожен житель півострова може переконатися, що це не так, і що окружні виборчі комісії продовжують свою роботу", - говориться в повідомленні.

У попередніх даних ЦВК враховує 2% зіпсованих (недійсних) бюлетенів, що абсолютно спотворює результати попереднього підрахунку голосів, пропорційно занижуючи голоси, віддані за кожну політичну силу.

Блок попереджає ЦВК "про відповідальність, у тому числі і кримінальну, за фальсифікацію попереднього підрахунку голосів, за підготовку громадської думки до фальсифікації результатів виборів".

"Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" готовий розпочати пікетування ЦВК, будинків, у яких проживають члени ЦВК, вимагаючи відмовитися від спроб фальсифікації", - сказано в повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді