У Кримському парламенті у Януковича майже половина

Четвер, 30 березня 2006, 17:06

На даний момент виборча комісія Криму прийняла протоколи лише 10 територіальних виборчих комісій автономії з 25.

Про це повідомили в четвер у кримському виборчкомі, передає Інтерфакс .

Раніше частина протоколів, привезених у виборчком з теркомісії, кримська виборча комісія змушена була повернути назад, оскільки вони були оформлені не належним чином.

Робота виборчої комісії Криму практично йде в режимі безперервного засідання, однак у зв'язку з тим, що комісія весь час приймає протоколи, фактично не ведеться офіційний підрахунок результатів голосування.

Разом з тим, як повідомило інформоване джерело, в парламент автономії, відповідно до неофіційних даних за результатами обробки вже 100% протоколів на виборах у кримський парламент лідирує виборчий блок "За Януковича" - 31,6%.

На другому місці - Блок Куніцина з 8,53%, на третьому - партія "Союз" з 7,14%.

За ними йдуть кримська крайова організація НРУ, за списком якої балотуються представники меджлісу кримськотатарського народу - 6,97%, кримський Блок Юлії Тимошенко - 6,43%, КПУ - 5,93%, Блок Наталі Вітренко - 4,24%.

Опозиційний блок "Не Так!" набрав 2,74%, Блок Литвина - 2,35%, партія НСНУ - 1,38%, СПУ - 1,08%.

При такому розкладі виборчий блок "За Януковича" одержує 45 з 100 місць у кримському парламенті, Блок Куніцина - 12 місць, партія "Союз" і НРУ - по 10 місць, кримський БЮТ - 9 місць, КПУ - 8 місць і Блок Вітренко - 6 місць.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді