UMC ігнорує протести проти заміни пакета "Безлімітний"

Середа, 31 травня 2006, 13:59

ЗАТ "Український мобільний зв'язок" має намір ігнорувати протести невдоволених примусовою заміною пакета "Безлімітний" для деяких клієнтів.

"З юридичної точки зору все законно", - заявив генеральний директор УМЗ Адам Вояцкі.

29 травня Всеукраїнське молодіжне об'єднання "Молодь - надія України" проводило пікетування одного з офісів українського мобільного оператора УМЗ за адресою Хрещатик, 15, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як пояснив лідер об'єднання Вадим Гладчук, представники його організації протестують проти нового пакета УМЗ "Безлімітний-2006" і мають намір звернутися до суду.

УМЗ в однобічному порядку буде переводити на пакет "Безлімітний 2006" з більш вигідних пакетів лише тих клієнтів, які зловживали його використанням.

За словами гендиректора УМЗ, дії компанії спрямовані проти абонентів, які незаконно перепродавали послуги зв'язку УМЗ, що привело до збитків і фактичному перехресному субсидуванню серед абонентів компанії.

Він додав, що загальна кількість абонентів, яких може торкнутися зміна пакета, становить 0,1% в абонентській базі компанії.

УМЗ у травні заявила про введення з 1 червня нового безлімітного пакета "Безлімітний 2006" замість трьох існуючих - "Необмежений", "Безлімітний" і "Безлімітний новий". Компанія повідомила, що продовжить обслуговувати користувачів цих трьох пакетів, однак частина з них буде з 1 червня переведена на новий тарифний план.

Основна відмінність нового пакета полягає в тому, що замість 4 тис. хвилин розмов на всі напрямки в пакет включено 3 тис. хвилин для дзвінків всередині мережі (абонентам UMC, Sim-Sim і Jeans) і 1 тис. хвилин для дзвінків на інші напрямки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді