Архітектори протестують проти призначення Бабушкіна й Кухаренко

Середа, 14 червня 2006, 19:51

Національний союз архітекторів просить Леоніда Черновецького не призначати колишнього головного архітектора Сергія Бабушкіна та начальника головного управління охорони культурної спадщини Київдержадміністрації Руслана Кухаренко на керівні посади в сфері будівництва в столиці.

Про це говориться в листі союзу архітекторів Черновецькому, повідомляють Українські новини.

"Вважаємо неможливим включення в списки кандидатур, які повністю дискредитовані своєю попередньою діяльністю ", - говориться в листі.

Зокрема, архітектори просять не призначати Бабушкіна й Кухаренко на посади в Головному управлінні містобудування, архітектури й дизайну міського середовища та Головному управлінні охорони культурної спадщини.

Союз архітекторів вважає, що саме Бабушкін з Кухаренком особисто відповідають за сьогоднішнє кризове становище містобудування, що було викликано їх деструктивною й протизаконною діяльністю.

У листі сказано, що за систематичне знищення культурної спадщини під виглядом його охорони, за багаторазове порушення кодексу етики союзу архітекторів, Кухаренко було виключено з Національного союзу архітекторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді