DCC і life:) завершать об'єднання 1 серпня

Понеділок, 19 червня 2006, 13:43

Оператор стільникового зв'язку ЗАТ "Цифровий стільниковий зв'язок України" завершить процес приєднання до ТОВ "Астеліт" 1 серпня.

Як повідомив ЦСЗУ в пресі, акціонери на зборах 1 серпня мають намір розглянути питання про відкликання складу спостережної ради, головного виконавчого директора та складу ревізійної комісії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це вирішальні збори, фінальний крок, на якому буде остаточно юридично завершено процес злиття двох компаній", - повідомила керівник прес-служби "Астеліта" Оксана Рудюк 19 червня.

Вона нагадала, що після реструктуризації мережа стільникового зв'язка ЦСЗУ буде працювати, бренд DCC також буде збережено.

"Минулого тижня спеціально для абонентів DCC запустили рекламну кампанію, щоб вони бачили, що DCC продовжує існувати", - сказала Рудюк.

Рішення про об'єднання ЦСЗУ та "Астеліта" прийняли позачергові збори акціонерів ТОВ "Астеліт" 3 квітня з метою оптимізації внутрішніх бізнесів-процесів двох підприємств.

Мережа life:) працює у всіх містах з населенням понад 50 тис. чоловік і більш ніж в 18 тис. населених пунктах України, а також на всіх основних автомагістралях країни.

Число абонентів перевищує 3 млн. 700 тис.

Власником ЦСЗУ й "Астеліт" є зареєстрована в Нідерландах турецько-українська компанія Eurasia, основний власник якої - турецький оператор зв'язку Turkcell (54,41%) і ЗАТ "Систем Капітал Менеджмент" (Донецьк, 45,59%).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді