"Укртелеком" зробив міжнародні дзвінки доступнішими

Понеділок, 10 липня 2006, 12:30

Компанія "Укртелеком" з 10 липня розширила надання послуги передплачених міжміських і міжнародних дзвінків "ВСЕсвіт" на таксофони у всіх регіонах.

Раніше послуга надавалася тільки в Київській міській, а також у Кримській і Миколаївській філіях "Укртелекому", передають Українські новини.

Тепер же за допомогою даного передплаченого сервісу по всій Україні з таксофонів типу "Телекарт-121" можна здійснювати міжміські та міжнародні дзвінки, а також дзвінки на номери мобільних телефонів за зниженим на 20% тарифом.

Крім того, компанія також увела можливість користуватися даним сервісом з телефонних апаратів, у яких заблокований вихід на міжміські й міжнародні дзвінки.

Поки програма працює в експериментальному режимі в обласних центрах і великих містах. Вона протриває до кінця року, після чого "Укртелеком" розгляне можливість розширення послуги на інші регіони.

"Укртелеком" увів передплачений сервіс "ВСЕсвіт" для стаціонарних телефонів у грудні минулого року. Для здійснення дзвінка за допомогою карти необхідно подзвонити за безкоштовним сервісним номером й набрати в тоновому режимі її номер. На таксофонах, що підтримують дану послугу, присутній напис "Тут діє карта "ВСЕсвіт".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді