"Систем Кепітал Менеджмент" хоче переїжджати?

П'ятниця, 14 липня 2006, 11:14

Позачергові збори акціонерів ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" 28 серпня в Донецьку розглянуть питання про зміну місцезнаходження компанії.

Як ідеться в офіційній публікації компанії, до порядку денного внесено також питання про внесення змін до уставу ЗАТ, передає "Інтерфакс-Україна".

У "СКМ" повідомили, що офіційні коментарі будуть надані тільки за підсумками зборів.

ЗАТ "СКМ" – найбільша управляюча компанія України, володіє активами у металургійній, машинобудівній, енергетичній, вугільній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа та інших галузях і сферах економіки.

У той же час за період з 2005 року "СКМ" створила управляючі компанії для окремих секторів: "Метінвест Холдинг" - для гірничо-металургійних активів, корпорацію "Донбаська паливно-енергетична корпорація" (ДПЕК) - для активів в енергетиці та "СКМ-фінанс" - для активів у фінансовому секторі. При цьому на частку групи "Метінвест" доводиться близько 80% приналежних "СКМ" активів.

Найбільшим акціонером "СКМ" є бізнесмен Ринат Ахметов, обраний в 2006 році народним депутатом за списком Партії регіонів. Йому належить 90% акцій, 10% - його дружині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді