У Росії голодуючі робітники захопили управляючого

Вівторок, 18 липня 2006, 16:19

70 робітників Воронезького екскаваторного заводу "ВЕКС", що оголосили голодування з вимогою виплати боргів по заробітній платі, захопили управляючого підприємства Юрія Тарасова.

За їхніми словами, "коли Тарасов з'явився на своєму робочому місці, він був арештований, і тепер він буде перебувати під арештом і голодувати разом з робітниками доти, доки не будуть виконані їхній вимоги", передає Лєнта.ру.

При цьому в страйкомі нагадали, що, крім виплати боргів по зарплаті, учасники акції також вимагають, щоб управляючий на наступних зборах кредиторів вніс пропозицію про виділення групі "Юніделл", що оголосила про реалізації інвестиційного проекту на базі заводу, площадки під виробництво екскаваторів.

Як пояснив віце-губернатор Воронезької області В'ячеслав Клєймьонов, робітники незадоволені відкладанням запуску нового виробництва.

"Запуск нового виробництва відкладається через те, що керуючий Тарасов і консультант керуючого Олександр Воронков постійно відтягають засідання зборів кредиторів, де повинно бути ухвалено рішення про здачу виробничих потужностей ЗАТ "ЕКСВО" - дочірньому підприємству групи "Юніделл", - повідомив Клєймьонов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді