Фонд держмайна розпродає "Луганськтепловоз"

Середа, 19 липня 2006, 11:01

Фонд державного майна оголосив конкурс із продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз".

Про це йдеться в повідомленні ФДМ, передають Українські новини.

Згідно з повідомленням, ФДМ виставив на конкурс 166 млн. 583 тис. акцій (номіналом 0,25 гривні кожна) за стартовою ціною 292 млн. гривень, крок збільшення ціни на торгах - 3 млн. гривень.

Згідно з умовами конкурсу, покупець зобов'язаний зберегти існуючу виробничу спеціалізацію підприємства, забезпечити щорічне збільшення доходу від реалізації на 20% протягом 3 років з моменту покупки, забезпечити потреби "Укрзалізниці" у закупівлі електропоїздів до 2015 року, забезпечити поставку для "Укрзалізниці" запчастин до виготовленого "Луганськтепловозом" рухомому складу.

Покупець також зобов'язаний не допустити появи заборгованості по зарплаті, створювати нові робочі місця, не ініціювати звільнення працівників підприємства протягом 6 місяців.

Проведення конкурсу намічене на 2 жовтня (через 75 днів після публікації в пресі від 19 липня) у приміщенні ФДМ, сума конкурсної гарантії - 29 млн. 200 тис. гривень.

Голова ФДМ Валентина Семенюк повідомила, що заявки на придбання 76% "Луганськтепловозу" подали 3 іноземні компанії і 2 українські, зокрема, "АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська область), "Трансмашхолдінг" (Росія) та Siemens (Німеччина), а також одна польська компанія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді