ТРЦ "Квадрат" проведе експансію в регіони

Понеділок, 28 серпня 2006, 14:55

Компанія "XXI століття" має намір придбати земельні ділянки в обласних центрах України.

Таке рішення було прийнято в рамках стратегії регіонального розвитку компанії для створення мережі торгово-розважальних центрів "Квадрат" в Україні, повідомляє Ліга.

"Ми розробили єдиний формат для всіх майбутніх ТРЦ оновленої мережі "Квадрат" - "гіпермаркет-галерея" площею від 35 тис. кв. м, з наявністю якоря - продовольчого гіпермаркету, галереї магазинів відомих мережевих брендів, відділень послуг, великої розважальної зони і вмісткої парковки (від 1 тис. місць) - і плануємо розвивати цей формат у всіх великих містах", - повідомив директор департаменту торговельної нерухомості компанії "XXI століття" Олександр Овчар.

У компанії також повідомили, що до земельних ділянок виставляються досить чіткі вимоги.

Вони повинні мати площу 3-5 або 7-10 га, розташовуватися в місцях активних автомобільних і людських потоків, мати прямокутну форму, рівний перепад по рельєфу, бути близькими до міських комунікацій, знаходитися у власності або в довгостроковій оренді.

Український девелопер "XXI століття" працює на ринку України з 1995 року. Проектний портфель включає усі види комерційної нерухомості: торговельну, офісну, готельну, логістичну, а також житлову нерухомість преміум-класу. Наприкінці 2005 року компанія розмістила свої акції на Лондонській фондовій біржі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді