СКМ заявляє, що не веде переговори з Коломойським із приводу "КСЗ"

Вівторок, 29 серпня 2006, 17:41

Представники ЗАТ "СКМ" до поточного моменту не приймали участі в управлінні заводом, зокрема - у загальних зборах акціонерів "Кременчуцького сталеливарного заводу".

Про це повідомила прес-служба компанії СКМ.

"Раніше група акціонерів (представники Груп "ТАС" і "Запоріжсталь", що у сукупності контролюють 58,2 % акцій суспільства) провела ряд невдалих спроб провести збори акціонерів заводу з метою одержання контролю над підприємством шляхом зміни його менеджменту, реєстратора, а також зменшення частки інших акціонерів у статутному фонді Товариства шляхом проведення додаткової емісії акцій", – йдеться в повідомленні СКМ.

По наявній у компанії СКМ інформації, легітимність цих зборів оскаржена в суді.

ЗАТ "СКМ" упевнено в необхідності врегулювання даного конфлікту в судовому порядку в рамках існуючого правового поля.

"Ми вважаємо неприпустимим використання силових методів для врегулювання яких-небудь спірних ситуацій, у тому числі – проведення силового захоплення підприємства, у результаті якого в ніч з 25 на 26 серпня 2006 року робочі місця керівників підприємства зайняли Дмитро Черненко і Валерій Новицький", - повідомляє компанія Рината Ахметова у своєму повідомленні.

ЗАТ "СКМ" також заявляє, що інформація, яка з'явилася у ЗМІ з приводу ведення переговорів (досягнення домовленостей) про шляхи виходу з даної конфліктної ситуації між СКМ та групою Приват є недостовірною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді