На головний завод Пінчука подали в суд і вимагають $100 млн.

Четвер, 31 серпня 2006, 13:17

ВАТ "Нижньодніпровський трубопрокатний завод" упевнено, що судову суперечку з канадською компанією Holden International Inc., яка вимагає виплати більше 100 млн. доларів у зв'язку з невиконанням українським підприємством умов контракту по організації процесу виробництва і постачання коліс, буде вирішено без загрози стабільній роботі підприємства, при цьому максимальна сума виплат складе не більше 70 млн. доларів.

"Відповідно до останніх звітів юридичної компанії, що представляє інтереси ВАТ "НДТЗ" у суді, максимальна сума виплат за позовом не повинна перевищити 70 млн. доларів. При цьому реально очікувана сума можливих втрат підприємства, за прогнозами, складе не більш 15 млн. доларів. Судові засідання по позову почнуться в жовтні й остаточне рішенні стане відомо не раніше середини місяця", — повідомила прес-служба підприємства 29 серпня, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України на 21 квітня 2006 року, у власності компанії Ramelton Holdings Limited (Кіпр) знаходилося 86,8834% акцій ВАТ "НДТЗ".

Реєстратор акцій — ТОВ "Альфа-інвест", аудитор — ЗАТ "Ернст енд Янг Украудит".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді