"Mittal Steel Кривій Ріг" збільшив відвантаження в Росію

Понеділок, 11 вересня 2006, 13:58

"Mittal Steel Кривій Ріг" збільшив відвантаження в Росію у зв'язку з підвищенням попиту на сортовий прокат для будівництва.

Меткомбінат "Mittal Steel Кривій Ріг" з червня поточного року збільшив відвантаження металопродукції в РФ у зв'язку з підвищенням попиту на сортовий прокат у російській будівельній галузі, передає "Інтерфакс-Україна".

Про це повідомив директор з експорту, начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" Андрій Китиця в понеділок.

"У РФ різко збільшився попит на сортовий прокат для будівництва з кінця червня-початку липня поточного року", - сказав він.

При цьому Китиця уточнив, що російські металургійні підприємства, що випускають даний сортамент металопродукції, виявилися не готові до такого підвищення попиту: вони припускали збільшення даного сегмента ринку на 15%, а він збільшився на 30%.

"Цей факт відзначали представники російських метпідприємств на засіданні Ради виробників і експортерів країн СНД, що відбувся 7-8 вересня", - пояснив співрозмовник агентства.

Директор з експорту додав, що технічні можливості російських метпідприємств не дозволили збільшити виробництво сортового прокату, тому на російський ринок зі своєю продукцією вийшли підприємства Молдови, Бєларусі, України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді