Міністерство Бойка звітує про зниження цін на бензин

Вівторок, 12 вересня 2006, 12:30

Роздрібні ціни на бензин марки А-95 і дизельне паливо в більшості регіонів України в період з 8 по 11 вересня продовжували знижуватись.

Середня ціна бензину А-95 на автозаправних станціях (АЗС) країни за даний період знизилася з 4,65 до 4,62 грн. за літр, на дизпаливо – з 4,07 до 4,05 грн. за літр, передає "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу мінпаливенерго.

Ціни на бензин А-95 та дизпаливо в АР Крим, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Кіровоградській, Луганській і Полтавській областях практично не змінилися.

Як повідомлялося, після прискорення зростання цін на нафтопродукти наприкінці липня - початку серпня Мінпаливенерго 12 серпня погодило з власниками більшості АЗС граничні роздрібні ціни на бензин А-95 на рівні 4,7 грн. за літр, дизпаливо - на рівні 4,1 грн. за літр.

Кабінет міністрів разом з керівниками підприємств та компаній – учасників ринку нафти і нафтопродуктів 21 серпня підписали меморандум про партнерство, в якому визначили взаємні зобов'язання, спрямовані на забезпечення стабільної і прозорої роботи ринку нафти і нафтопродуктів на довгострокову перспективу.

Мінпаливенерго наприкінці серпня домовилося з власниками більшості АЗС про зниження до 10 вересня роздрібних цін на бензин А-95 до 4,6 грн. за літр, на дизпаливо - до 4,05 грн. за літр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді