Вільні економічні зони відновлять в 2007 році - Мінекономіки

Вівторок, 12 вересня 2006, 17:12

Податкові пільги для деяких суб'єктів вільних економічних зон і територій пріоритетного розвитку будуть, швидше за все, відновлені бюджетом на 2007 рік, а не змінами в держбюджет-2006.

Про це повідомив перший заступник міністра економіки Сергій Романюк, передає Ліга.

"Виходячи з того, що протягом бюджетного року ми не можемо змінювати податкове законодавство, я думаю, що це станеться в 2007 році", - пояснив він.

За словами Романюка, подібні зміни готуються в проекті бюджету на наступний рік, однак у яких обсягах, у якому порядку і яким суб'єктам економічної діяльності ці пільги будуть відновлені, він поки сказати не може.

Нагадаємо, у липні міністерство фінансів заявило, що не підтримує схвалені бюджетним комітетом ВР пропозиції до основних напрямків бюджетної політики на 2007 рік.

Претензії стосувалися пропозицій про відновлення режиму податкових пільг спеціальним економічним зонам. За розрахунками, відновлення податкових пільг призведе до втрат доходів бюджету на суму 12 млрд. 500 млн. грн.

У таких умовах, заявляли в головному фінансовому відомстві країни, буде нанесено "серйозний удар по багатьох соціальних програмах".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді