Global Finance назвав кращий банк України

Понеділок, 18 вересня 2006, 19:18

У Сінгапурі відбулася церемонія, на якій "Укрексімбанк" одержав нагороду як визнаний журналом Global Finance кращий банк в Україні.

Нагороду було вручено голові правління ВАТ "Укрексімбанк" Віктору Капустіну, передає Finance.ua з посиланням на прес-службу банку.

Урочиста церемонія визнання кращих банків проходила в Сінгапурі під час щорічних зборів Міжнародного валютного фонду і Світового банку.

Як повідомила прес-служба, у 2005 році "Укрексімбанк" одержав таку ж нагороду від британського журналу The Banker.

Global Finance у 2005 році назвав кращим банком України КБ "Приватбанк".

Навесні поточного року експерти журналу Global Finance визнали ВАТ "Укрексімбанк" кращим банком в Україні, відповідно до ексклюзивного дослідження "Найкращі банки ринків, що розвиваються - Центральна та Східна Європа".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - кредитно-фінансова установа з 100%-им державним капіталом. Структура банку складається з головного банку, 29 філій та 64 безбалансових відділень.

Чистий прибуток банку за підсумками першого півріччя 2006 року зріс у 2,2 рази, порівняно з аналогічним періодом 2005 року, і склав 140 млн. 11 тис. грн.

Журнал Global Finance уже тринадцятий рік поспіль визначає кращі банки на ринках, що розвиваються. Інші дослідження журналу охоплюють також кращі банки Азії, Латинської Америки, Центральної Європи й Африки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді