Чоловіка, що вкрав $100 млн. з банку РФ, Луценко хоче обміняти на Засуху і Боделана

Понеділок, 25 вересня 2006, 14:44

У Києві затримано чоловіка, оголошеного в розшук російськими правоохоронцями за розкрадання одного із комерційних банків Росії на суму більш 100 млн. дол., повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Учора в Києві було затримано чоловіка, який був оголошений у розшук російською стороною. Ця людина підозрюється російськими правоохоронними органами в розкраданні одного із комерційних банків Росії на суму більше 100 млн. дол.", - сказав міністр у суботу на прес-конференції в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Він підкреслив, що українські правоохоронці "свої міжнародні зобов'язання ретельно виконують".

За словами міністра, після рішення суду про арешт цієї людини "почнеться нормальна, цивілізована процедура екстрадиції".

"Правда перед цим я обов'язково поспілкуюся зі своїм колегою, міністром Нургалієвим (міністром внутрішніх справ РФ є Рашид Нургалієв - УП), у якого на столі лежить ця справа під особистим контролем і попрошу бути колегою, і допомогти нам також вирішити питання про екстрадиції осіб, які підозрюються у здійсненні ряду резонансних злочинів (міністр має на увазі членів банди Немсадзе, екс-мера Одеси Руслана Боделана і екс-глави Київської обладміністрації Анатолія Засухи, що знаходяться на території Росії)", - підкреслив голова МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді