Янукович розповів Алєкпєрову та Фрідману, що він збирається робити

Середа, 27 вересня 2006, 13:42

Прем'єр-міністр Віктор Янукович провів зустрічі з керівниками провідних російських нафтових компаній - президентом ВАТ "Лукойл" Вагітом Алєкпєровим та президентом консорціуму "Альфа-груп" Міхаілом Фрідманом.

У ході зустрічей співрозмовники висловили впевненість у продовженні плідного співробітництва між урядом України та нафтовими компаніями щодо забезпечення стабільності цін на нафтопродукти в Україні, відзначивши винятково ринкові підходи в цьому питанні, передає Finance.ua з посиланням на прес-службу Кабміну.

"Важливе завдання уряду - створити належні умови інвестування в реконструкцію вітчизняних нафтопереробних заводів для забезпечення українців якісними бензином та дизпаливом, виробленим на українських НПЗ", - зазначив Янукович.

"За результатами зустрічей прем'єр-міністр дав доручення оптимізувати тарифну і транзитну політику, щоб збільшити обсяги транзиту російської нафти по території України та стимулювати зростання обсягів її переробки на українських НПЗ", - говориться у повідомленні прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді