Ющенко має намір внести свої пропозиції до проекту бюджету

Четвер, 28 вересня 2006, 14:15

Президент Віктор Ющенко підтримує всі конструктивні пропозиції уряду до проекту Держбюджету на 2007 рік і має намір внести на розгляд Кабінету міністрів та Верховної Ради свої пропозиції стосовно нього.

Про це заявив на розширеному засіданні Кабінету міністрів у четвер у Києві перший заступник голови секретаріату президента, представник президента в Кабміні Арсеній Яценюк, передає "Інтерфакс-Україна".

"Президент звернеться до Кабінету міністрів та Верховної Ради зі своїми пропозиціями і просить їх врахувати. Підкреслюю, знову ж, із конструктивними пропозиціями", - заявив Яценюк, зазначивши, що голова держави готовий підтримати всі конструктивні пропозиції, які є прагматичними, але непопулярними в суспільстві.

Він підкреслив, що Ющенко хотів би побачити ключову ідею Держбюджету-2007, у цілому поділяючи його основні параметри.

Так, повідомив Яценюк, президент вітає спрямованість бюджету на інвестиції, однак зазначає необхідність визначити механізми цих інвестицій, які повинні бути чіткими і прозорими.

При цьому Яценюк навів приклад з Росією, яка має в резервному фонді 70-80 млрд. дол., але не витрачає їх, оскільки не має відповідних механізмів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді