ЄБРР застерігає українську владу від поганого ставлення до Mittal Steel

Четвер, 28 вересня 2006, 18:22

Ставлення в Україні до такого великого інвестора, як Mittal Steel, багато в чому визначатиме ставлення іноземних інвесторів до України, відзначив директор представництва ЄБРР Камен Захарієв

"Ми працюємо з компанією Mittal Steel уже багато років у різних країнах Європи й Азії і цінуємо цю компанію, як надійного та ефективного партнера", - заявив пан Захарієв на зустрічі керівництва ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг" із представниками дипломатичних місій і міжнародних організацій в Україні, повідомляється в прес-релізі компанії Mittal Steel.

"Нові власники ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг" за дуже короткий термін значно поліпшили виробничі показники підприємства, домоглися зменшення споживання енергоресурсів. Для українського суспільства також важливо, що керівництво ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг" продовжує розвивати соціальну сферу підприємства, налагодило гарні стосунки з містом", - відзначив Захарієв.

З моменту приходу на підприємство компанії Mittal Steel, інвестиції в модернізацію основного капіталу склали більше 85 млн. діл., а з початку року обсяги виробництва товарного прокату і продажу виросли на 14% і 23% відповідно.

У 2006 р. фінансування соціальної сфери збільшилося на 16% у порівнянні з минулим роком.

Цього року ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг" прийняло на роботу більше 300 випускників ВУЗів і технічних училищ, а близько 16 тис. співробітників компанії підвищили професійну підготовку в Україні і за кордоном, для чого компанія виділила 500 тис. дол. США.

"У Mittal Steel ми розуміємо, що інвестиції повинні направлятися не тільки на виробництво, але, насамперед, на людей, які працюють у компанії", - сказав Франк Паннір, голова адміністрації з кадрів і зв'язків із громадськістю.

26 вересня 2006 р. директор представництва ЄБРР в Україні, президент Торговельної палати США, президент Європейської бізнес асоціації, а також представники дипломатичних місій США, Німеччини, Франції, Канади та Чехії зустрілися з керівництвом ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді