Київську мережу ресторанів "Eric-s Family" замість Еріка Айгнера очолить Рабинович

Середа, 11 жовтня 2006, 16:02

Мережа популярних у Києві ресторанних закладів "Eric-s Family" змінила управляючого і свою назву.

Тепер 10 закладів будуть працювати під керівництвом спеціально створеної для цього компанії, на чолі з досвідченим рекламістом Дмитром Литвиненко-Рабиновичем і будуть об'єднані під новим брендом "Любов і голод", передає Ліга.

Ребрендинг - запланована подія, яка проводиться власниками закладів з метою оновити імідж мережі й залучити нових гостей. Це коштувало компанії близько 100 тис. дол.

Лідерським закладом мережі стане однойменна таверна "Любов і голод", яка була відкрита 1 жовтня під Києвом на Обухівській трасі.

Що стосується зміни управляючого, те Ерік Айгнер більше не має стосунку до мережі, власники якої звинуватили його у відсутності ефективності керування бізнесом. Однак він не має наміру залишати ресторанний бізнес і вже працює над створенням "Eric-s New Family".

Сьогодні мережа включає 10 закладів у Києві: таверна "Любов і голод", "Віола", "Арт-Кафе 44", "Bierstube", 112, "Горіх", "Шніцель", "Bierstube Черкаси", "Печера". Найближчим часом мережа поповниться ще одним закладом - клубом "111" у Черкасах. У планах - активна експансія в регіонах.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді