TEZ TOUR заявляє про 59% зростання потоку туристів до Турції

Середа, 11 жовтня 2006, 18:17

Показники туристичної компанії TEZ TOUR по всіх основних напрямках демонструють позитивну динаміку.

Так, турецький офіс компанії TEZ TOUR цього року прийняв на 59% більше туристів з України ніж у 2005 році (70 тисяч чоловік), повідомляє прес-служба компанії.

По напрямку Єгипет фахівці компанії прогнозують більш ніж 100% зростання числа відпочиваючих у нинішньому сезоні порівняно з 2005 роком - до 95 тисяч чоловік. Потік відпочиваючих у Таїланд збільшився на 600 чоловік порівняно з 2005 роком - до 2 тисяч туристів.

Таку динаміку фахівці компанії пояснюють зростанням самого ринку. Так, у нинішньому році по напрямку Туреччина туристичний потік збільшився на 45%. Крім того, за словами Сергія Ращупкіна, начальника відділу по роботі з агентствами та агентськими мережами компанії, щорічно спостерігається тенденція поліпшення класу відпочинку українських туристів.

З огляду на дану тенденцію, компанія TEZ TOUR уклала контракти з провідними мережами готелів у країні. У Шарм Ель Шейху готельну базу збільшено на 70%, у Хургаді – на 45%.

Крім того, компанія запропонувала своїм клієнтам у новому сезоні новинки. У компанії створено відділ бізнес та корпоративних проектів. За словами Аркадія Маслова, комерційного директора компанії, даний крок було зроблено у зв'язку з підвищеним попитом на MICE-туризм (діловий туризм).

Компанія TEZ TOUR - великий міжнародний оператор. На туристичному ринку з 1994 року. До складу TEZ TOUR на сьогодні входять десять міжнародних компаній. Має представництва в Іспанії, Туреччині, Єгипті, Таїланді, на Канарських островах, на Кубі та у Домініканській Республіці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді