Янукович: Україна хоче зайняти агресивну позицію на світових ринках металу

Четвер, 12 жовтня 2006, 15:14

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що Україна має намір зайняти "досить агресивну позицію" на світових ринках металу, зміцнюючи свої позиції.

"Україна займе законне місце на світових ринках", - сказав Янукович, виступаючи в четвер у Кривому Розі (Дніпропетровська область) на відкритті модернізованої дробильної фабрики №3 ВАТ "Північний гірничо-збагачувальний комбінат".

Він відзначив, що Україна на сьогоднішній день займає 7-е місце у світі із випуску металопродукції, і висловив упевненість, що вона підніметься до 6-го місця.

"Ми будемо займати досить агресивну позицію на ринку металургії. Наше завдання полягає в переході на нові межі, нову якість продукції", - сказав український прем'єр.

За словами Януковича, у ході наради з питань розвитку гірничо-металургійного комплексу (ГМК) у четвер у Дніпропетровську уряд "звірить годинники" із власниками підприємств ГМК.

Він відзначив, що учасники наради планують розглянути питання відносин між металургійними заводами й підприємствами, що виробляють сировину, а також відносин підприємств сфери з податковою системою.

За словами Януковича, на нараді також буде піднято питання про підвищення обсягу інвестицій у розвиток гірничо-металургійного комплексу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді