"Аеросвіт" Пінчука почне продавати дешеві квитки на внутрішні рейси

Четвер, 12 жовтня 2006, 18:04

ЗАТ "Авіакомпанія "Аеросвіт-українські авіалінії" з 18 жовтня 2006 року починає експеримент з продажу квитків на внутршньоукраїнські рейси за спеціальними зниженими цінами.

Як повідомив перший заступник гендиректора авіакомпанії Олексій Качанов на прес-конференції в четвер, при придбанні квитка не менш ніж за 10 днів його вартість на всіх 14 діючих внутрішніх маршрутах авіакомпанії складе 139 грн., передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, спеціальна ціна на квиток на політ у січні-березні 2007 року складе 90-100 грн. Після аналізу продажів компанія визначиться, чи буде ця ціна 90-100 грн., пропонуватися на яких-небудь маршрутах надалі.

Качанов уточнив, що експеримент набирає чинності з початку зимового розкладу (29 жовтня - 25 березня) і буде діяти протягом року. За його словами, проведення експерименту забезпечить діюча в компанії система управління доходами "Ревенью менеджмент", яка дозволяє маніпулювати тарифами в залежності від напрямку.

Квота на дешеві квитки складе від 20 до 70% в залежності від рейсів, уточнив він. Загалом зниження цін на квитки з метою експерименту на внутрішні напрямки складе 2,5-4 рази.

Очікується, що проведення експерименту дозволить збільшити завантаження внутрішніх рейсів компанії з 70 до 90%, зазначив Олексій Качанов. Не виключено, що з літа майбутнього року даний експеримент буде впроваджено і на міжнародних рейсах авіакомпанії, зазначив Качанов.

ЗАТ "Авіакомпанія "Аеросвіт-українські авіалінії" - ведучий український авіаперевізник, який виконує більш ніж 60 міжнародних, включаючи п'ять трансатлантичних рейсів і 14 внутрішніх. У парку компанії 13 повітряних суден Boeing, серед яких 11 середньомагістральних У-737 та два далекомагістральних лайнери В-767.

За підсумками січня-вересня 2006 року компанією перевезено 1 млн. 200 тис. пасажирів, що на 13% більше порівняно з аналогічним періодом 2005 року.

Доходи компанії за дев'ять місяців збільшилися на 16% - до 1 млрд. 54 млн. грн.

ЗАТ "Аеросвіт" входить до групи "Інтерпайп" Віктора Пінчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді