Розгляд Бюджету-2007 перенесено

Понеділок, 16 жовтня 2006, 12:27

Розгляд проекту Держбюджету-2007 у першому читанні перенесено з 20 на 31 жовтня.

Про це повідомив голова Верховної Ради Олександр Мороз у понеділок, в ході погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і комітетів, передає Ліга.

Спікер повідомив, що розгляд документу перенесено на прохання уряду та робочої групи, яка займається підготовкою документу до розгляду.

Крім того, у ході погоджувальної ради Мороз повідомив, що на поточному пленарному тижні народні депутати розглянуть близько 50 питань, частина з яких носить організаційний характер. За його словами, із загальної кількості законопроектів 8 внесено президентом.

При цьому спікер парламенту звернув увагу народних депутатів на той факт, що президент застосовує право вето стосовно великої кількості законопроектів, прийнятих парламентом. За його словами, на даний час кількість таких законопроектів складає 25.

Мороз звернувся до народних депутатів із проханням прискорити роботу над підготовкою таких документів до повторного розгляду в парламенті. При цьому він повідомив, що більшість з них - 17 - президент пропонує скасувати.

Спікер парламенту також повідомив, що 18 жовтня у Верховній Раді відбудуться парламентські слухання на тему: "Стан підготовки вступу України до СОТ".

Мороз при цьому зазначив, що для того, щоб слухання були повноцінними, у них повинен взяти участь перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді