У Рудьковського збираються витратити 9 млрд. грн. на ремонт доріг

Вівторок, 17 жовтня 2006, 18:05

Наступного року на проведення ремонтних робіт на дорогах України буде передбачено 9 млрд. грн., що на 25% більше, ніж у поточному році.

Про це в ході "гарячої" телефонної лінії в Кабміні повідомив перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко, передає Ліга.

Корнієнко зазначив, що на виділені кошти передбачається провести ряд робіт на дорогах Київ-Чоп, Харків-Київ, Київ-Ковель та інших.

У той же час, він зазначив, що для проведення ремонтних робіт на цих ділянках необхідні інвестиційні кошти.

"Зараз ми здебільшого розробляємо траси на Київ, але поліпшення вимагають усі дороги України... як би не говорили, що в нас погані дороги або що вони недостатньо гарні, але позитивні зрушення є. Є траси, по яким можна їхати на нормальній швидкості. Підвищується безпека на дорогах", - зазначив Корнієнко, додавши, що все-таки "питання усе ще є".

Він також зазначив, що на даний момент Мінтрансом розробляються "досить амбіційні плани з поліпшення будівництва трас".

Крім того, Корнієнко повідомив, що міністерство "порушує питання, щоб у кожному селі було автобусне сполучення" і що для реалізації даного напрямку буде передбачено ряд заходів.

"У цілому для нашої держави, для наших доріг цих коштів недостатньо багато. У майбутньому будуть інвестори, будуть рішучі дії", - підкреслив заступник міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді