Мороз прогнозує ухвалення законів щодо СОТ до 1 грудня

Вівторок, 24 жовтня 2006, 12:45

Голова ВР Олександр Мороз прогнозує, що український парламент може до 1 грудня 2006 року прийняти всі закони, які стосуються вступу України до Світової організації торгівлі.

Про це глава парламенту сказав на зустрічі з послом Азербайджану в Україні Талятом Алієвим у понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила журналістам після зустрічі прес-секретар Мороза Вікторія Шведова, у ході зустрічі сторони обговорили ряд питань, котрі стосуються співробітництва на міжнародному рівні, зокрема, аспекти співробітництва України з Європейським Союзом та НАТО.

Алієв високо оцінив досвід України на шляху вступу до СОТ. За словами посла, цей досвід є надзвичайно корисним і для Азербайджану.

У свою чергу, Мороз повідомив, що у Верховну Раду надійшли ряд законопроектів, які стосуються вступу України до СОТ, два з яких прийнято парламентом у першому читанні. На його думку, наступного пленарного тижня Верховна Рада може прийняти ці законопроекти в цілому.

"Я орієнтуюся на те, що до 1 грудня Верховна Рада повинна прийняти всі закони щодо СОТ", - сказав Мороз.

На початку зустрічі посол Азербайджану підкреслив, що одним із пріоритетів зовнішньої політики його країни є розвиток співробітництва з Україною. У цьому співробітництві особлива роль приділяється розвиткові міжпарламентської складових двосторонніх відносин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді