Пінчук у Коломойського вкраде з-під носа "1+1"?

Вівторок, 24 жовтня 2006, 18:40

Почесний президент телеканалу "1+1", бізнесмен Олександр Роднянський веде переговори з Віктором Пінчуком щодо продажу частки в каналі "1+1".

Про це повідомило джерело, близьке до бізнесмена. За його даними, існує кілька варіантів угоди, по основному з яких Роднянський обміняє свою частку в "1+1" на пакет акцій "Нового каналу", яким володіє Пінчук, передає Ліга.

Джерело не розповіло про деталі угоди. Разом з тим, поки російський холдинг СТС, який належить Роднянському, не зробив офіційної заяви з приводу можливого придбання українського телеканалу, однак російські джерела підтверджують початок переговорів.

За словами джерела, цією угодою пояснюється раптова відмова Роднянського від власних зобов'язань, що стосується продажу "1+1" іншому відомому українському бізнесменові - власникові групи "Приват" Ігореві Коломойському.

Деталі даної угоди зараз перебувають на "судовій" стадії. Рішення про те, кому належить "1+1", перебуває на розгляді в Апеляційному суді. Суд першої інстанції визнав право власності за Коломойським.

"Не виключено, що, якщо судове рішення цього разу буде на користь Роднянського, обмін каналами відбудеться найближчим часом. І від цього виграють обидва бізнесмени", - резюмував джерело.

Власниками "1+1", згідно даним телеканала, є компанія Сеntrаl Media Enterprises Ltd. (60%), російсько-український медіамагнат Роднянський і його партнер Фуксман (по 20%). При цьому Роднянський має право розпоряджатися 70% "1+1". Інші 30% перебувають у керуванні дочірньої компанії Сеntrаl Media Enterprises Ltd. - "Інтер-Медіа".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді