У Рудьковського реорганізують авіаційну галузь через аварію російського літака

Четвер, 26 жовтня 2006, 13:22

Міністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський пояснює реорганізацію Державіаслужби України з нагляду за забезпеченням безпеки авіації погіршенням безпеки польотів.

"Ситуація в авіаційній галузі України вимагає реального та швидкого втручання Кабміну. Відповідні пропозиції вже подані до Кабміну", - цитує заяву міністра прес-служба Мінтрансу.

У заяві прес-служби мотивація такого рішення міністерства пояснюється розслідування аварії російського літака Ту-154 у Донецькій області та здійсненням аналізу технічного стану літальних апаратів в Україні.

Зокрема, за словами міністра, після наради з віце-прем'єр-міністром Андрієм Клюєвим було ухвалено рішення про підпорядкування всіх функцій з контролю та управлінню авіаційною галуззю Мінтрансзв’язку.

Як зазначає Микола Рудьковський, постанову про створення при Міністерстві Державної авіаційної адміністрації може бути прийнято на наступному засіданні уряду.

Нагадаємо, що у вівторок заступник голови Держслужби з нагляду за забезпеченням авіації (Державіаслужба) Сергій Губань повідомив, що українська авіаційна галузь знаходиться в критичному стані, через майбутню реорганізацію.

"Колектив Державіаслужби стурбований ситуацією, яка склалася в галузі. Точніше, у галузі все нормально, а критична ситуація - у системі управління галуззю... ми знаходимося в стані чергової реорганізації, що може відкинути Україну на кілька кроків назад", - підкреслив Губань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді