Рибак планує профінансувати ЖКГ на 3 млрд. грн. у 2007

Вівторок, 31 жовтня 2006, 13:14

У 2007 році український уряд планує збільшити бюджетні асигнування на житлово-комунальне господарство до 3 млрд. грн.

Про це у вівторок на розширеному засіданні колегії Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр будівництва, архітектури та ЖКГ Володимир Рибак, передає Ліга.

Рибак уточнив, що 1 млрд. грн. планується направити на технічне переоснащення ЖКГ за рахунок субвенцій на реалізацію проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток регіонів.

Крім того, 200 млн. грн. буде виділено на модернізацію системи водопостачання та водовідводу, 270 млн. грн. - на реалізацію пілотних проектів по утепленню житлових будинків і модернізацію систем теплозабезпечення.

Ще 300 млн. грн. підуть на енергозберігаючі міри, зокрема, на закупівлю лічильників води і теплової енергії, 250 млн. грн. - на ремонт і заміну ліфтів. Ремонт мереж і котелень затребує 1 млрд. грн.

Рибак підкреслив, що, таким чином, уряд планує застосувати кардинальні міри для реформування житлово-комунального господарства і створення належних умов для проведення комплексної модернізації ЖКГ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді