"Райффайзен" збагачується за рахунок СНД

П'ятниця, 10 листопада 2006, 14:01

"Райффайзен Інтернациональ Банк-Холдинг АГ", що є членом групи Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ, досяг рекордного результату: за перші три квартали 2006 року консолідований прибуток склав 539 млн. 300 тис. євро, що на 93,3% перевищує показники попереднього року.

А третина показника прибутку до оподатковування забезпечили країни СНД, повідомляє Rynok.biz.

Як повідомляє прес-служба банку, саму потужну динаміку росту демонструє роздрібний сектор.

На думку голови правління Райффайзен Інтернациональ Герберта Степіча, це служить підтвердженням стратегії компанії: "Орієнтація нашої бізнес-політики на роздрібний бізнес і продовження нашої регіональної експансії в СНД дає віддачу. Зараз в нас більше 11 млн. 700 тис. клієнтів, і їхня кількість продовжує зростати щомісяця на 100 тисяч. Навіть не беручи до уваги інші видатні результати, досягнуті в СНД, його частка в консолідованому показнику вже склала 1/3".

З кінця 2005 року загальна балансова вартість Райффайзен Інтернациональ збільшилася на 23,7% або 9 млрд. 600 млн. євро до 50 млрд. 330 млн. євро.

З регіональної точки зору, СНД продемонструвало найпотужніше зростання по показнику прибутку до оподатковування (збільшивши його на 228% до 315 млн. 900 тис. євро).

Райффайзен Інтернешнл є повністю консолідованою дочірньою компанією Райффайзен Центральбанка Остеррайх АГ, що володіє 70% її акцій. Інші 30% акцій перебувають у вільному обігу на ринку й котуються на Віденській фондовій біржі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді