Рада збільшила доходи і витрати держбюджету-2006

Вівторок, 14 листопада 2006, 19:27

Верховна Рада прийняла закон про внесення змін у закон про державний бюджет на 2006 рік, збільшивши його дохідну й видаткову частину при незмінному дефіциті.

За це рішення проголосували 248 народних депутатів з 435, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до закону, доходи держбюджету збільшено на 1 млрд. 732 млн. грн - до 127 млрд. 517 млн. грн, витрати - на 1 млрд. 941 млн. грн, до 140 млрд. 199 млн. грн.

Дефіцит держбюджету залишається незмінним - 13 млрд. 246 млн. грн.

При цьому знижуються обсяги кредитів із загального фонду держбюджету на 209,7 млн. грн - до 230,5 млн. грн.

Кабінет міністрів, який вніс відповідний законопроект у парламент, пояснює зміни в держбюджет необхідністю рішення окремих проблемних питань фінансового забезпечення соціальних витрат.

Серед них, зокрема, у пояснювальній записці до законопроекту названі виплати допомоги родинам з дітьми, малозабезпеченим родинам, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам і тимчасової державної допомоги дітям; оплату енергоносіїв по місцевих бюджетах у зв'язку з підвищенням цін на енергоносії; виплату пенсій військовослужбовцям, особам начальницького й рядового складу, у тому числі Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Державного департаменту з питань виконання покарань, Державної податкової адміністрації; виплату зарплати працівникам органів місцевого самоврядування, а також виплату середньої зарплати колишнім депутатам місцевих рад.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді