Мешканці Донецька заблокували ремонтні роботи тепловиків

Середа, 15 листопада 2006, 09:45

14 листопада мешканці Калінінського району м. Донецька блокували роботу аварійно-рятувальної служби комунального підприємства "Донецькміськтепломережа", запідозривши робітників, які ремонтують теплотрасу, у відключенні тепла в прилеглих будинках.

Фахівці ККП " Донецькміськтепломережа" були змушені на один день призупинити роботи із заміни ділянки теплотраси по вулиці Московській в Калінінському районі Донецька. Причиною зупинки стала незапланована блокада бригад аварійно-ремонтної служби мешканцями прилеглих будинків. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як пояснило джерело конфлікту заступник директора тепломережі Олександр Богуславський жителі "просто не розібралися в ситуації".

"Мешканці - в основному, люди літнього віку, пенсіонери - вийшли на вулицю і почали запитувати, що ми отут копаємо і навіщо це потрібно, і чому у них пропало опалення. Відповіді робітників їх не влаштували, почався галас, скандал. Робота наших співробітників виявилася зірваною" - сказав він.

У свою чергу перший заступник директора "Донецькміськтепломережі" Олександр Семченко пояснив, що фахівці підприємства, користуючись теплою погодою, вирішили вже в ході опалювального сезону провести додатковий обсяг ремонтних робіт на аварійно небезпечних ділянках теплових комунікацій.

З початку опалювального сезону в Донецьку спостерігається стійке падіння платежів за послуги підприємства. На даний момент борг донеччан виріс з 32 млн. грн. (на початок опалювального періоду) до більш ніж 48 млн. грн.

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді