Nemiroff відкриває мережу торгових домів у Росії

Середа, 15 листопада 2006, 10:17

Один з лідерів українського ринку виробників алкоголю компанія Nemiroff планує наприкінці листопаду відкриття торгових домів у російських містах Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі та Ростові-на-Дону.

За прогнозами компанії це дозволить найближчим часом збільшити рівень дистрибуції до 80%, передає Ліга.

Компанія також розраховує на те, що за рахунок вдосконалення системи продажів на регіональних ринках обсяги реалізації продукції Nemiroff у Росії зростуть на 15- 20%.

"Якщо спочатку ми керували діяльністю компанії в Росії з Москви, то тепер прийшов момент, коли необхідно стати ближче до регіонів", - підкреслив голова ради директорів Nemiroff Олександр Глусь. За його словами, "точками опори" для розширення присутності було обрано столиці регіонів, де бізнес компанії розвивається найбільше динамічно.

Продукція Nemiroff присутня на ринку Росії з 1999 р. Торгові доми створювалися на базі існуючих регіональних логістичних майданчиків. Санкт-Петербург було обрано для відкриття тут торгового дому з тієї причини, що він є культурною столицею РФ з розвиненою готельною і ресторанною інфраструктурою, мережею магазинів. Сибір - звідси продукція надходить на Далекий Схід, уральська столиця Єкатеринбург є майданчиком для продажу продукції Nemiroff по всьому Західному Сибіру - у містах Тюмень, Челябінськ, Барнаул.

Горілчана компанія Nеміrоff випускає ряд горілки, настойок та слабоалкогольних напоїв. Поставляє продукцію в 52 країни світу. Обсяг виробленої в 2002 р. продукції склав 30 млн. 230 тис. л, у 2003 р. - 45 млн. 500 тис. л (40% зростання), у 2004 р. - 66 млн. 900 тис. л (44% зростання), у 2005 р. - 83 млн. 300 тис. л (25% зростання).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді