Львівські бізнесмени збентежені вбивствами і готуються себе захищати

Середа, 15 листопада 2006, 14:27

Західноукраїнські бізнесмени застерігають від негативного впливу складної криміногенної ситуації на інвестиційний клімат області та готуються до самозахисту.

У вівторок у Львові невідомі розстріляли директора "Галімпекс-склодзеркального заводу" Богдана Дацка.

Комітет підприємців Львівщини нагадав, що це вже четвертий за останній рік замах на впливових львівських бізнесменів. Три з них закінчилися летально.

У заяві комітету йдеться, що злочинці "розстрілюють сприятливий інвестиційний клімат регіону, аби захопити та загнати чесний бізнес назад у тінь".

В інтерв’ю "Німецькій хвилі" керівник головного управління промислової політики Львівщини Ростислав Сорока підтвердив, що підприємство "Галімпекс-склодзеркальний завод" майже всю продукцію експортувало, і займало третину європейського ринку новорічних прикрас, а отже є "ласим шматком".

Правоохоронці схиляються до версії з перерозподілом фінансів.

Губернатор області звернувся до МВС з проханням підсилити силові структури Львівщини кваліфікованими кадрами для швидшого розкриття злочинів.

Депутати у свою чергу вимагають інформаційного звіту прокурора.

А підприємці ініціювали створення власного фонду захисту, який солідно винагороджуватиме правоохоронців за вчасну, корисну інформацію.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді