Макуха радить Семенюк продати ще й горілчані заводи

Четвер, 16 листопада 2006, 13:14

Міністерство економіки запропонувало внести до списку приватизації на 2007 рік державні лікеро-горілчані та виноробні підприємства - всього 25 підприємств галузі.

Глава Фонду держмайна Валентина Семенюк повідомила, що дискусія щодо приватизації спиртової галузі велася "до останнього дня", повідомляє газета "Дело".

Вона пропонувала не включати їх у список і з нею нібито погодилися, однак у поданому на розгляд депутатів переліку лікерогорілчані підприємства залишилися. При цьому Семенюк не змогла відповісти, чому так сталося.

Як пише видання, у Міністерстві агропромислової політики з цього приводу вважають, що держава не може контролювати лікеро-горілчані підприємства, а від їхньої оренди бюджет одержує копійки.

15 листопада уряд схвалив список підприємств, запропонованих на приватизацію у 2007 році. У загальний перелік увійшли 538 об'єктів. У порівнянні з першим проектом, список зріс на 40%.

Крім лікеро-горілчаних підприємств, уряд доповнив список низкою об'єктів, які законодавчо було заборонено виставляти на продаж.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді