Мінфін: У Тимошенко "інтелектуальна криза" та відсутні "конструктивні підходи"

Четвер, 16 листопада 2006, 19:46

Міністерство фінансів вважає, що БЮТ не хоче помічати позитивні дії уряду щодо доробки проекту держбюджету-2006 й звинувачує політичну силу у "відсутності конструктивної позиції".

Про це йдеться в офіційній заяві Міністерства фінансів, текстом якої володіє "УП".

"Розповсюджена сьогодні заява фракції Блоку Юлії Тимошенко про неприйнятність схвалених Верховною Радою України змін до бюджету 2006 року може свідчити хіба що про інтелектуальну кризу та відсутність у опозиції конструктивних підходів", – йдеться в заяві Мінфіну.

У Азарова вважають, що "аргументи опозиції спрямовані ні на що інше, як тільки на свідоме дезінформування громадськості".

"Так, опозиційна фракція заявляє, що Уряд безпідставно зняв 200 мільйонів гривень з фінансування створення і закупівлі літака АН-70. Насправді ця програма не реалізується, і кошти на неї просто не будуть використані", - наголошується у заяві.

"Фракція БЮТ стверджує, що без відповідного обґрунтування на 105 мільйонів гривень скорочуються витрати на виплату пенсій військовослужбовцям Збройних Сил. ...Справа у тім, що реальні пенсійні нарахування у ЗСУ виявились на 105 мільйонів гривень меншими, ніж передбачено бюджетом, отже, статтю витрат просто приведено у відповідність фактичному стану справ", - захищається відомство Азарова.

На думку авторів заяви нічого фахового і об’єктивного у критиці БЮТу немає.

Економічна Правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді