Потрійні тарифи від Черновецького спробують скасувати

Понеділок, 20 листопада 2006, 12:03

У понеділок відбудуться збори депутатів Київської міськради від БЮТ, "Нашої України" та Блоку Віталія Кличка для підготовки сесії Київради, на якій спробують скасувати розпорядження мера про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Тарифи на житлово-комунальні послуги та квартплату в Києві запроваджено без достатнього обґрунтування й узгодження з населенням, хоча закон про тарифи передбачає обов’язковість такого обговорення", - зауважив Володимир Бондаренко - депутат Київради від блоку Віталія Кличка, передає Німецька хвиля.

За його словами, було створено енергохолдинг, певний відсоток якого є приватним, тож тепломережі нині, фактично, працюють на цей приватний інтерес. Депутат вважає, що невиправдане підвищення тарифів необхідно скасувати.

"Ми винесемо це питання на засіданні 23-го числа. Я впевнений, що переважна більшість депутатів, обраних киянами, все ж таки стоятиме на боці їхніх інтересів, а не на боці інтересів тих людей, які сьогодні паразитують на мережах, створених за рахунок громади", - підкреслив він.

За словами Бондаренка, завдяки підвищенню тарифів планується щороку збирати з киян на 2 млрд. 400 млн. грн. більше.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді