У Гриценка наповнюватимуть бюджет металобрухтом

Понеділок, 20 листопада 2006, 15:49

Міністерство оборони виступило ініціатором приведення нормативно-правової бази щодо реалізації металобрухту у відповідність до сучасних вимог чинного законодавства.

Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів вже підготовлено у військовому відомстві та передано на розгляд уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.

З ухваленням нового регуляторного акту питання реалізації металобрухту у Збройних Силах буде організовано з максимальним економічним ефектом – вибір виконавців здійснюватиметься виключно за результатами тендерів.

Також чітко регламентуватиметься порядок організації тендерів на реалізацію металобрухту та основні вимоги для участі в ньому.

Затвердження змін до зазначеної постанови створить для Міністерства оборони прозорий механізм наповнення відомчого бюджету за рахунок реалізації металобрухту.

Адже, як передбачається, одержані від реалізації металобрухту кошти, зараховуватимуться до Державного бюджету і використовуватимуться виключно на потреби оборони відповідно до кошторису військового відомства.

Економічна Правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді