Костусєв знайшов порушення в тарифах Черновецького

Вівторок, 21 листопада 2006, 14:27

Тарифи на послуги житлово-комунального господарства в Києві встановлено з порушеннями.

Про це заявив голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв у вівторок на прес-конференції, передає УНІАН.

"Тарифи на послуги ЖКГ в Києві встановлені з порушенням чинної методики формування тарифів. З нами ніхто їх не погоджував", - зазначив Костусєв.

30 жовтня під час наради в столичній мерії київський міський голова Леонід Черновецький підписав ряд розпоряджень КМДА, згідно з якими з 1 грудня в Києві комунальні тарифи зростуть у середньому в 3,3 раза.

10 листопада цього року Мінюст заявив, що рішення КМДА про підвищення житлово-комунальних тарифів є недійсними через їх невчасну реєстрацію.

17 листопада заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко заявив, що влада Києва не має наміру подавати документи про підвищення комунальних тарифів на реєстрацію в Міністерство юстиції.

"Ні, нам не треба їх затверджувати в Мін'юсті. Ми відстоюватимемо свої права навіть у суді, якщо це буде необхідно. І не збираємося подавати на затвердження, оскільки законом про місцеве самоврядування це не передбачено. У цьому законі записано, що затверджує тарифи виконавчий орган. Ми є виконавчим органом згідно із законом" , - сказав Голубченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді