"Укргаз-енерго" відкидає звинувачення АМКУ

Понеділок, 27 листопада 2006, 16:52

ЗАТ "Укргаз-енерго" відкидає звинувачення Антимонопольного комітету в затягуванні надання документів для визначення положення компанії на ринку поставок газу й заявляє, що найближчим часом надасть всю необхідну інформацію.

Про це повідомив радник голови правління компанії Андрій Галущак, передає УНІАН.

"Ми повинні надати дані по всіх клієнтах й обсягам поставок газу за весь період діяльності "Укргаз-енерго". З огляду на те, що для надання відповіді на запит АМК нам необхідно підготувати інформацію не однієї сотні договорів, ми фізично не можемо відразу передати в комітет всі дані. За законом у нас є місяць для того, щоб виконати вимоги АМК. Але ми не будемо формально підходити до цьому питанню. Передача інформації для АМК - питання лічених днів", - сказав Галущак.

При цьому Галущак підкреслив, що надана АМК інформація "буде об'єктивною й максимально повною".

21 листопада п. р. голова АМКУ Олексій Костусєв звинуватив "Укргаз-енерго" у затягуванні надання комітету інформації для визначення стану компанії на ринку поставок природного газу промисловим споживачам. Компанія повинна надати АМК дані про обсяги реалізації газу й укладених зі споживачами договорах, а також пояснити причину відмови в поставках окремим підприємствам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді