Раді плювати, що діється з ПЕК і ЖКГ?

Вівторок, 28 листопада 2006, 18:41

Верховна Рада відмовилася заслуховувати на другій сесії парламенту звіти міністрів по житлово-комунальному господарству та палива і енергетики Володимира Рибака та Юрія Бойка.

За таку пропозицію, внесену фракцією "Наша Україна", проголосувало 158 народних депутатів.

У той же час парламент включив додатково для розгляду в ході другої сесії ряд додаткових законопроектів, за що проголосували 228 нардепів.

Зокрема, парламент планує додатково розглянути законопроекти дотичних внесень змін у закон про вибори президента, про судоустрій, про Конституційний Суд, а також ряд інших нормативних актів.

Нагадаємо, раніше, народні депутати від фракції "Наша Україна" Василь Куйбіда, Володимир Лановий і Борис Безпалий запропонували парламенту заслухати звіт віце-прем'єр-міністра, міністра будівництва, архітектури й житлово-комунального господарства Володимира Рибака про роботу галузі житлово-комунального господарства 29 листопада.

Також представники фракції "Наша Україна" раніше запропонували Верховній Раді заслухати звіт міністра палива та енергетики Юрія Бойко щодо угод з Російською Федерацією про поставки газу в Україну.

proUA

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді