Олесь Довгий: Азаров "подарував" Києву $1,5 млрд.

Четвер, 30 листопада 2006, 16:04

Суму в 1,5 млрд. дол., виділену Кабінетом міністрів, планується направити на розвиток транспортної інфраструктури, модернізацію ЖКГ і впровадження енергозберігаючих технологій.

Заступник Київського міського голови закликав всі депутатські фракції й групи в Київській міській раді активно включиться в роботу над міським бюджетом на 2007 рік.

Як повідомляє прес-служба Київради, Олесь Довгий, коментуючи намір деяких політичних сил вдатися до блокування засідань сесії, відзначив, що ініціатори подібних акцій повинні усвідомлювати те, що своїми безвідповідальними діями вони зривають бюджетний процес і, тим самим, завдають удару в спину всім киянам.

Секретар Київради закликав всіх депутатів, відкинувши політичні амбіції, спільно й конструктивно попрацювати над бюджетом Києва.

Прикладом такої конструктивної роботи Олесь Довгий назвав недавню зустріч першого віце-прем'єра Миколи Азарова й Київського міського голови Леоніда Черновецкого, у ході якої було досягнуто домовленості про виділення урядом на розвиток Києва як столиці України 1,5 мільярда гривень.

Podrobnosti.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді