У Черновецького "відгавкуються" на "чергову вигадку журналістів"

Середа, 28 лютого 2007, 14:27

Київська міськдержадміністрація стверджує, що інформація про заборону на в'їзд автомобілів на територію міських лісів – це "чергова вигадка журналістів".

"Минулого тижня широкий резонанс у ЗМІ викликала новина про те, буцімто міська влада заборонила в'їзд автомобілів на територію столичних лісів", - нагадує прес-служба КМДА.

"Утім, ця інформація є черговою "мильною кулькою" деяких недобросовісних журналістів, які в гонитві за сенсацією не спромоглися навіть прочитати текст відповідного розпорядження Київської міськдержадміністрації", - додається у повідомленні.

За словами гендиректора київського комуноб'єднання "Київзеленбуд" Петра Яворовського, "нині можна цілком вільно їздити по всіх планових дорогах, які проходять через лісовий масив".

"Тимчасово перекрито лише непланові, тобто самовільні, стихійні заїзди", - зауважив Яворовський.

Водночас він стверджує, що "такі обмеження вводяться в Києві щорічно уже протягом дуже тривалого часу".

"Причому не лише в столиці, а й по всій Україні. І винятково в рамках нормативно-правового поля держави", - додав гендиректор "Київзеленбуду".

"Чому ж до нинішнього часу ніхто не "галасував" з цього приводу? Тож раджу киянам прискіпливіше ставитися до "свіжоспечених сенсацій" деяких ЗМІ, які або з непрофесійності, або навмисно не перевіряють факти", - додав Яворовський.

Прес-служба КМДА також нагадує, що "проїзд стихійними стежками в зелених зонах заборонено лише на пожежонебезпечний період: з 1 квітня і до початку сталих осінніх дощів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді